Teman Wanita tudung labuh kantoi curang, BF sempat selfie bersama buat bukti


Apa lah maknanya sebuah perhubungan jika hilang sudah kesetiaan dan kepercayaan?  Perhubungan atas dasar cinta sahaja tidak mungkin cukup dan dapat dikekalkan jika tiada 2 perkara ini.

Terbaru, seorang pengguna laman Twitter, @stylofaeez98 atau lebih dikenali sebagai Faeez telah berkongsi kisahnya dicurangi oleh teman wanitanya. 5 tahun menjalin kasih akhirnya hubungan terputus di tengah jalan kerana hilangnya sebuah kesetiaan.

Faeez yang meluahkan rasa kekecewaannya setelah lama memendam rasa, bangkit semula dan menceritakan kisahnya dipermainkan oleh kekasih yang dipercayai selama ini untuk dijadikan pengajaran kepada masyarakat di luar sana.

Ikuti bebenang ini untuk kisah selanjutnya.


Perubahan perangai, mula aku-kau

Trace iphone, kata pergi tempat lain tapi…

Tak update status apa-apa…

Kalau call lagi, aku block!

Kebenaran diketahui…

Call masuk voice mail, off phone…

Trace dan pergi ambush dia dengan jantan tu

Dia update gambar rokok di status…

Time tgh follow, dia upload record lagu nasyid…guess what? Dia berhenti dekat pusat tahfiz!

Pergi dekat dia tp dia pura2 oncall, tak nampak aku…

Aku kejar kereta dia..suruh berhenti tapi…

“Ini bakal suami aku Faeez”…
Sempat selfie dengan dorang and beredar…

“Terima kasih untuk hadiah konvo ni..”

Kenal baru sebulan, tersuka masa bergurau dalam whatsapp

“Sebab kau selalu marah aku, aku tawar hati…”

“Sayang, ingat lah kifarah sentiasa menanti awak”

Dia tipu lagi sebelum balik, bawa laki pg kg

Sumber: Twitter Faeez